ASP's foundation, you all?

Source: Internet
Author: User
Tags object
ASP's foundation, you all?

1.ASP refers to?

Correct answer: Active Server Pages

2. What is the delimiter that surrounds the ASP server script?

Correct answer:<%...%>

3. How to write "Hello World" with ASP?

Correct answer: Response.Write ("Hello World")

4. "<%=" is equivalent to:

Correct answer: <%response.write

5. In ASP, what is the default scripting language?

Correct answer: VBScript

6. How to use JavaScript to write scripts in ASP?

Correct answer: The document starts with: <%@ language= "JavaScript"%>

7. How do I get data from a form submitted using the "Get" method?

Correct answer: request.querystring

8. How do I get data from a form submitted using the "post" method?

Correct answer: Request.Form

9. Assume that page 1 has the following links: <a href= "Page2.asp?color=green" >go</a>, then page2.asp how to get "color" parameters?

Correct answer: request.querystring ("Color")

10. Which ASP attribute can be used to identify users

Correct answer: ASP Cookie

11. Share a Session object for all users of the same application

Correct answer: wrong

12. Share a Application object for all users of the same application

Correct answer: Correct

13. If the user has cookies enabled, the session variable is available to all pages in an application.

Correct answer: Correct

14. The suffix of the containing file must be ". Inc"

Correct answer: wrong

15. What is the correct way to quote "Time.inc"?

The correct answer: <% #include file= "Time.inc"%>

16. Which of the following events is the standard Global.asa event

Correct answer: Application_OnStart

17.global.asa is required for all sites

Correct answer: wrong

18. Which object is not an ASP component?

Correct answer: Linkcounter

19.ASP comes with a standard component that can display different ads each time a user enters or refreshes the page, what is the name of this component?

Correct answer: AdRotator

20. How do I create FileSystemObject?

Correct answer: Server.CreateObject ("Scripting.FileSystemObject")



Related Article

Alibaba Cloud 10 Year Anniversary

With You, We are Shaping a Digital World, 2009-2019

Learn more >

Apsara Conference 2019

The Rise of Data Intelligence, September 25th - 27th, Hangzhou, China

Learn more >

Alibaba Cloud Free Trial

Learn and experience the power of Alibaba Cloud with a free trial worth $300-1200 USD

Learn more >

Contact Us

The content source of this page is from Internet, which doesn't represent Alibaba Cloud's opinion; products and services mentioned on that page don't have any relationship with Alibaba Cloud. If the content of the page makes you feel confusing, please write us an email, we will handle the problem within 5 days after receiving your email.

If you find any instances of plagiarism from the community, please send an email to: info-contact@alibabacloud.com and provide relevant evidence. A staff member will contact you within 5 working days.